Trægulvolie Natur anvendes til mørke hårdttræsgulve som merbau, teak, mahogni, kirsebær, kempas m.fl. Trægulvolie, Ekstra Hvid anvendes til nåletræsgulve samt lyse hårdttræsgulve som bøg, eg, ask, ahorn og hevea.

Produktbeskrivelse:
Faxe Træolie Natur er den originale og velkendte olie, der er nem at arbejde med, og som giver træet en meget modstandsdygtig overflade, som er let at holde.

Anvendelse:
På alt ubehandlet og ludbehandlet løv- og nåletræ, hvor man ønsker at tilføre træet en dyb, gylden lød med naturolie eller en smuk, hvidskuret overflade med hvid olie. Behandlingen er yderst holdbar, og træets naturlige struktur bevares og fremhæves.

Kilde: www.faxedesign.dk

Lidt om olierede gulve og vedligeholdelse.

Efter vi har afslebet og olieret gulve, er det meget vigtigt at gulvet får lov til at tørre ordentligt i min. 12-24 timer Det afhænger selvfølgelig af rummets temperatur, og derfor skal rummene være opvarmet til 22-24 grader ca. 3 dage inden vi ankommer, for at tørretiden er optimal. Ved lavere rumtemperatur, vil tørre tiden fordobles, hvis ikke mere. Udover længere tørretid, kan de lavere temperaturer forringe kvaliteten af de behandlede gulve og overfladen kan blive mere ru. Olieret gulve har en gennem hærdnings proces på 7 dage, dvs. man må ikke vaske gulvet, eller spilde væske, eller overdække gulvet de dage. Du må tidligst flytte ind 24-48 timer efter det sidste lag olie er påført.

Efterbehandling/rengøring af olierede gulve:

Det bedste resultat får man, hvis man vasker gulvet med Faxe plejeolie. Hvid olieret gulve skal vaskes med hvid plejeolie, og natur olie med natur pleje olie. Det er vigtigt, at man nøjes med at vaske gulvet, og ikke skruber det ind i gulvet, og så skal der bruges lunkent vand, IKKE brandvarmt vand. Jo flere vaske gulvet får med pleje olie, jo glattere overflade vil man få.

Ellers kan du ringe til os på 50384338 og få mere info.