Afhvling

Det er ndvendigt, at foretage en afhvling, nr dit trægulv er blevet behandlet med fernis i mange r, er fuldmalet elle er meget skævt. Man udfrer afhvling kun for, at rette op p skævheder eller fjerne behandling, som ikke kan med afslibning.

Efter afhvling skal man foretage en gulvafslibning indtil, man afslutter med det fine korn. Egentlig er afhvling en misvisende betegnelse, da det reelt set drejer sig om en gulvafslibning. Hvis dit trægulv er meget nedslidt eller tidligere er blevet afhvlet, s kan du risikere, at slidlaget p dit gulv ikke længere er tykt nok. Derfor skal man passe p, at man ikke trænger igennem slidlaget og risikerer, at bæreevnen forringes og at træet i yderste tilfælde flækker, nr det belastes. Derfor frarder vi uerfarne folk, at udfre afhvling.

 

 

Relevante sgeord: afhvling priser |  priser p afhvling af gulve | billig gulvafhvler | dygtig gulvafhvler | afhvling af trapper | udlejning af gulvafhvler | pris p gulvafhvler | afhvling af bordplader | 


 

Læs mere her om:  Afhvling

Gulvafslibning kan foretages p egen hnd, men det anbefales ofte, at man fr professionelle gulvfirmaer til at klare opgaven. Det skyldes, at der ofte opstr fejl, nr man forsger at gre det selv. Nr fejlene senere skal rettes af de professionelle, ender det med at blive en dyrere lsning i sidste ende. En af de ting, som bestemt ikke kan anbefales at gre selv. Afhvling af gulve er ndvendigt, nr gulvene ser værst ud. Selvom gulvfirmaerne tilbyder nogle lidt andre priser, end hvad et gr-det-selv projekt lber op i, er det ofte de ekstra kroner værd.

Mange gulvfirmaer tilbyder ikke alene gulvafslibning, men ogs en lang række andre ydelser, som kan pifte trægulvet, og faktisk hele lokalet, op. Et af de tilbud, som de fleste gulvfirmaer tilbyder deres kunder, er en Afhvling. En Afhvling adskiller sig fra en gulvafslibning ved, at der bliver slebet en del dybere i gulvet. Det kan være effektivt ved gamle trægulve. Gulvafhvlingerne kan faktisk næsten redde ethvert trægulv. Under en normal gulvafslibning er det kun lakeringen, der bliver slebet af. Ved en Afhvling sliber man 1-3 millimeter af selve trægulvet. Maskinen som benyttes bruger ikke kun sandpapir, som under en gulvafslibning. Denne maskine har en valse, som er fyldt med sm knive, som hvler det verste af trægulvet af. Derfor kan hvlemetoden ogs anvendes, hvis man har et trægulv, hvor der er store niveauforskelle. Oftest bliver det dog brugt i forbindelse med huskb, nr kberen nsker, at komme af med den grimme overflade p det gamle trægulv.

Disse hvlemaskiner br kun anvendes af professionelle, da de er meget kraftfulde og let kan lave store skader p gulvet, hvis de bliver brugt forkert. Det er ogs vigtigt, at alle sm og nagler er væk fra gulvet inden gulvafhvlingen, da de kan delægge maskinens sm knive.

Efter en gulvafhvling er den normale praksis, at man giver gulvet gulvafslibning. Nr hvlemaskiner er blevet anvendt, er trægulvet selvflgelig meget ru. En gulvafslibning foregr ved, at man sliber gulvet med sandpapir. Der startes med det mest grovkornede sandpapir, hvorefter man gradvist stiger i korntallet. Til sidst bruges sandpapir, som er meget fint, s gulvet bliver bldt og lækkert. Efterflgende trænger gulvet til en behandling. Det kan efterbehandles med lak, lud eller olie. Hvis du ikke er klar over, hvilken type efterbehandling, der passer bedst til dit gulv, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange rs erfaring og ved hvilken efterbehandling, der br benyttes.

Tlf.: 50 38 43 38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Sgeord ; Gulvafslibning, Gulvservice, Gulvafhvling, Gulvslibning, Gulvsliber, Afslibning af gulve, Afhvling af gulve, Afhvling, Afslibning, Slibning af gulve, Gulve, Gulvafslibning Priser + Gulvafslibning pris, Gulvfirma, Gulvmand, Lakering af gulve, Ludbehandling af gulve, Gulvbehandling, Gulvafslibning Kbenhavn, Gulvafslibning Kge, Gulvafslibning Hillerd, Gulvafslibning Helsingr, Gulvafslibning Helsinge, Gulvafslibning Frederiksberg, Gulvafslibning Fredensborg, Billig Gulvafslibning, Gulvslibning, Afslibning af trapper, afslibning af drtrin, Lokal gulvafslibning, lokel gulvfirma, tilbud p gulvslibning, Lak, Lud, olie, gulvbehandling, Bejsning, Ludbehandling, Hvid lak, Voxbehandling, Fernis, Slibning af gulve,