Gulvsliber Sjælland

Vi udfører mange forskellige former for gulvservice. Alt fra lægning af nyt gulv, påsætning af lister til afslibning og afhøvling af gulve er inden for de arbejdsområder som vi beskæftiger os med. 

Vi er et professionelt firma, som har mange års erfaring med gulvservice og især gulvafslibning. De ansatte i firmaet er folk med mange år på bagen i gulvservice branchen.
Netop fordi de ansatte har et meget højt erfaringsniveau og kun yder en gulvservice i allerhøjeste kvalitet, kan vi tilbyde en garanti på op til 5 år, efter udført gulvservice.
Firmaet anvender som nævnt kun erfarne og topprofessionelle gulvafslibere, som har den fornødne viden om alle slags gulve.

Når vi påbegynder en opgave som omfatter en af de former for gulvservice som firmaet tilbyder, så garanteres det, at den tidsfrist som opstilles bliver overholdt.
Bestiller en kunde en gulvafslibning og der fastsættes en dato for hvornår arbejdet skal være færdiggjort, så kan kunden også vide sig sikker på, at denne frist overholdes.
Som en del af den udvidede gulvservice som vi tilbyder, så vil der i tilfælde af, at gulvafslibningen ikke var færdig til tiden, blive fratrukket en andel af prisen, svarende til 30 % pr. dag fristen overskrides med.
Dette sikrer stor tryghed hos kunderne, når vi hyres til at udføre gulvservice.

Prisen på en gulvafslibning kan variere meget. På den baggrund kan nogle folk fristes til selv at forsøge sig med at slibe deres eget gulv ned. Dette er dog ikke altid den bedste løsning og kan resultere i, at man kommer af med flere penge end man ville have gjort, hvis man havde investeret i professionel gulvservice.
Der er nemlig mange ting der kan gå galt, hvis man vælger at forsøge sig med at slibe sit gulv ned.
Har man ikke den fornødne erfaring, kan man hurtigt komme galt afsted med en gulvafslibning.

Hvis ikke man har udstyret i orden kan det ende med at blive noget sjusk og hvis ikke gulvafslibningen udføres med den rette præcision, så kan det være meget svært at undgå tydelige slibemærker i gulvet.

Vi tilbyder en gulvservice af allerhøjeste kvalitet og garanterer, at resultatet ikke vil være en skuffelse. Som en specialiseret virksomhed, har vi de maskiner som er nødvendige for at tilbyde en gulvafslibning som er af bedste kvalitet, modsat hvis man selv forsøger sig med at slibe sit gulv.

Gulvafhøvling og gulvslibning på hele Sjælland

Det er nødvendigt, at foretage en gulvafhøvling, når dit trægulv er blevet behandlet med fernis, fuldmalet eller er meget skævt. Man udfører gulvafhøvling kun for, at rette op på skævheder eller fjerne behandling, som man ikke kan rette op på med en gulvafslibning. Efter en gulvafhøvling skal man foretage en gulvafslibning indtil, man afslutter med det fine korn. Egentlig er gulvafhøvling en misvisende betegnelse, da det reelt set drejer sig om en gulvafslibning.

Hvis dit trægulv er meget nedslidt eller tidligere er blevet afhøvlet, så kan du risikere, at slidlaget på dit gulv ikke længere er tykt nok. Derfor skal man passe på, at man ikke trænger igennem slidlaget og risikerer, at bæreevnen forringes og at træet i yderste tilfælde flækker, når det belastes. Derfor fraråder vi uerfarne folk, at udføre gulvafhøvling, men det anbefales ofte, at man får professionelle gulvfirmaer til at klare opgaven. Blandt vores samarbejdspartnere kan du finde adskillige firmaer, som har specialiseret sig i at udføre professionelt håndværk indedfor; gulvafhøvling, maler, tømre, mure, snedker, glarmester og meget mere.

Vi Gulvafslibning Priser kan tilbyde dig en flot og professionel gulvafhøvling i København og hele Sjælland med kort ventetid.. Du kan ringe eller her på hjemmesiden, kan du som kunde der har behov for en gulvafhøvling og gulvafslibning, beskrive omfanget af den opgave du ønsker udført i forbindelse med din gulvafhøvling, til den pris som du mener passer ind i det budget du har forestillet dig for din gulvafhøvling i København og hele Sjælland.

Da vi for at sikre den bedste kvalitet, når du skal have foretaget en gulvafhøvling, så arbejder vi naturligvis med de bedste gulv produkter. Vores gulv firmaer med mange års erfaring og med professionelle ansatte, som har været i faget siden 1994.

Skal man have foretaget en gulvafhøvling og gulvafslibning i København og hele Sjælland , så er det vigtigt at foretage sig en række overvejelser, inden man giver sig i kast med et sådant projekt.

Man kan muligvis fristes til selv at udføre sin gulvafhøvling, men det er ikke altid, at det er den smarteste løsning. Gulvafhøvling kræver meget stor pression, der er ikke mange gulvfirma der udføre en gulvafhøvling da de ikke alle gulvsliber der kan udføre gulvafhøvling. Man kan hurtigt komme til at lave store skader på et gulv, hvis man beslutter sig for at tage sagen i egen hånd og selv udføre en gulvafhøvling. Vælger man gør-det-selv løsningen, risikerer man, at omkostningerne for en gulvafhøvling overstiger det tilbud som en fagmand har givet dig fra start.

De ansatte hos Gulvafslibning Priser har mange års erfaring med gulvafhøvling i København og hele Sjælland, og du kan derfor være sikker på at du får udført gulvafhøvling i allerhøjeste kvalitet.

For at give kunden en ekstra sikkerhed tilbyder vores gulvfirma som udfører gulvafhøvling, en garanti hvor der gives 30 % nedslag i prisen for din gulvafhøvling i København og hele Sjælland, hvis vi ikke overholder den lovede tidsfrist for projektets ophør.

Afslibning af gulve på Sjælland

Der kan være meget forskellige priser på afslibning af gulve og afhøvling af gulve. Derfor er der ret mange mennesker, som forsøger at klare gulvafslibningen på egen hånd. Det er dog et projekt, som man meget nemt kan komme til at brænde fingrene på. Det skyldes flere ting. Det skyldes ofte, at man ikke har den rette erfaring med afslibing af gulve. Afslibning af gulve skal gøres yderst præcist, hvis man vil undgå tydelige slibemærker eller niveauforskelle i gulvets dybde. En anden typisk fejl, som sker blandt dem, som forsøger at gøre det selv, er at man ikke har sit udstyr i orden. En gulvsliber er selvfølgelig et nødvendigt redskab. Den kan lejes i mange malerforretninger og byggeforretninger, men ofte er de brugte og har ikke den fornødne kvalitet. Det kommer i sidste ende til at gå ud over gulvet. Sandpapiret har også meget at skulle have sagt, mht. afslibning af gulve. Hvis ikke man er klar over, hvilket sandpapir der er det rigtige, kan det ødelægge gulvet i stedet for at reparere det. En anden typisk fejl omkring sandpapiret er, at man ikke får brugt nok sandpapir. Når det sker, efterlader det et tydeligt aftryk fra den anvente gulvsliber.

En afslibning af gulve, kan faktisk redde de fleste trægulve. I hvert fald hvis det bliver gjort ordentligt og fejlfrit. Med afslibning af gulve kan du være helt sikker på, at gulvet bliver flot og blødt igen. Det kan du, fordi vi har det bedste udstyr på markedet, men også fordi vores ansatte har flere års erfaring med afslibning af gulve. Erfaring og ekspertise er ekstremt vigtige ord, når der skal udføres et godt håndværk. Maskinerne, som anvendes ved gulvafslibning, er relativt store og kraftfulde, så det kræver en del rutine at skulle styre dem nænsomt hen over gulvet. Når man ser gulve, som har været udsat for gør det selv afslibning, kan man ofte tydeligt se, hvordan slibesporene overlapper hinanden. Det er ting som disse, du undgår, hvis du får os fra Afslibning af gulve priser til at slibe dit gulv.

Når gulvet skal slibes, bruges der en række forskellige maskiner. For at resultatet kan blive helt som ønsket, skal der bruges en del forskellige maskiner. Flere af disse maskiner kan ikke bare lejes ved malerforretninger og byggemarkeder. Ved en god afslibning af gulve skal der selvfølgelig bruges en god slibemaskine. Dem er vi i besiddelse af hos Gulvsliber Priser. En god gulvsliber skal slibe 100 % i vater. Vi tjekker ofte maskinerne for at sikre os, at de sliber helt lige.

På maskinens valse sidder sandpapiret. Når vi sliber gulve, starter vi med det mest grovkornede sandpapir. Det sikrer, at alt det ønskede efterbehandling er væk. Normalt slibes der omtrent 2 millimeter ned i dybden. Derefter bruger vi gradvist finere og finere sandpapir. Til sidst anvendes det fineste sandpapir på markedet, for at give gulvet den helt rette finish. Efter en sådan behandling vil gulvet igen være blødt og lækkert, som da det var helt nyt.

Når man har givet gulvet en afslibning, skal det have en form for efterbehandling. Efterbehandlingen kan bestå at enten lud, oliebaseret lak eller vandbaseret lak. Det er forskelligt fra gulv til gulv, hvilken type efterbehandling gulvet behøver. Hos Gulvsliber Priser har vi mange års erfaring med flere typer trægulv. Derfor kan vi hurtigt vurdere, hvilken type efterbehandling dit trægulv behøver. Når trægulvet får sin efterbehandling, foregår det også med en bestemt maskine. Her bruger man polermaskinen til at sørge for, at hele gulvet får behandling, og at efterbehandlingen bliver indarbejdet rigtigt i gulvet. Til sidst bruges vaskemaskinen, som giver en hurtig rengøring. Efterfølgende vil det ikke kunne ses, at der netop er blevet foretaget en gulvafslibning. Gulvsliber Priser er i besiddelse af en lang række andre maskiner. Derfor vurderer vi fra sag til sag hvilke typer maskiner, der skal anvendes for at opnå det bedste resultat.

Nogle gange kan gulvet være så slidt, at en afslibning af gulve ikke er nok. Så vurderer vi, at en afhøvling af gulve er nødvendig. Ved en afhøvling af gulve er det ekstremt vigtigt, at man får professionelle til at udføre opgaven. Maskinen, som anvendes til afhøvling af gulve, kan sjældent bruges korrekt af andre end håndværkere med stor ekspertise. Maskinen er udstyret med en valse, hvorpå der sidder en masse små knive. Når maskinen køres henover gulvet, sørger de små knive for, at det øverste lag bliver høvlet af. Under en afhøvling af gulve bliver omtrent 1-3 millimeter høvlet af. Det er det dobbelte af, hvad en gulvafslibning tager af gulvet. Derfor er en gulvafhøvling særlig anvendelig, når gulvet er mange år gammelt og virkelig trænger til en kærlig hånd. Efter en afhøvling af gulve er gulvet meget ru og groft. Derfor foretages der en gulvafslibning efterfølgende. Det betyder, at efter en afhøvling af gulveog en gulvafslibning, kan selv de værste gulve komme til at se nye ud igen.